#
114
0
Serveis
114

Educació

Comencen les activitats extraescolars del curs 2017-2018.

Aquest nou curs Vilanova d'Alcolea compta amb un nou monitor i un ampli conjunt d'activitats extraescolars de caràcter esportiu.

Aquestes activitats extraescolars agrupen alumnes des dels 3 anys fins als 15 anys i ofereixen als xiquets del municipi un entreteniment esportiu enfocat a jocs recreatius, jocs tradicionals i esports comuns com són; el bàdminton, el patinatge, ciclisme, voleibol, atletisme, etc.

AGENDA

Aquest és l'espai on es mostraran totes les activitats i esdeveniments programats del municipi de Vilanova d'Alcolea. Només has de fer un clic al següent enllaç:

Aquest estiu tres estudiants es formaran a Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova d’Alcolea ha aprovat i publicat les bases per a la concessió de tres beques de formació de pràctiques, una per a l'especialitat d'Educació Infantil i/o Primària, altra per a l'especialitat d'Administració i una tercera per a Turisme dins del marc del programa de concessió de beques de formació per a l'any 2017.

CERTAMEN ESCOLAR

 

Es tracta d'una iniciativa conjunta entre l’Agenda 21 de la Cultura i l’Escola Municipal. Una clara aposta per les lletres i la creació, dirigida a la població d'edat escolar. Ja que, el Certamen, naix amb la intenció de potenciar l’escriptura i la lectura entre la població més jove de Vilanova d’Alcolea.