#
110
0
Serveis
110

Esport

Comencen les activitats extraescolars del curs 2017-2018.

Aquest nou curs Vilanova d'Alcolea compta amb un nou monitor i un ampli conjunt d'activitats extraescolars de caràcter esportiu.

Aquestes activitats extraescolars agrupen alumnes des dels 3 anys fins als 15 anys i ofereixen als xiquets del municipi un entreteniment esportiu enfocat a jocs recreatius, jocs tradicionals i esports comuns com són; el bàdminton, el patinatge, ciclisme, voleibol, atletisme, etc.

AGENDA

Aquest és l'espai on es mostraran totes les activitats i esdeveniments programats del municipi de Vilanova d'Alcolea. Només has de fer un clic al següent enllaç:

CURSA DE MUNTANYA

 

La idea d’organitzar aquesta cursa de muntanya a la població de Vilanova d’Alcolea, va nàixer del Club de Muntanya Vilanova. Després de la primera edició, en 2008, ha continuat amb la intenció de complir una sèrie d’objectius previs, per al benefici del municipi, dels seus veïns i veïnes, així com de tots els visitats i participants d'aquesta.

ZONA D'ESCALADA: ROCA ENSANOU

 

CLAUSURADA PER TREBALLS DE MANTENIMENT I NETEJA

Espai natural ubicat en la partida “Roca Ensanou”, en la zona nord del terme municipal.

Actualment en la zona hi ha obertes 11 línies d'escalada esportiva en la paret, que van des dels 18 m de les més curtes, als 27 m de les més llargues.

La graduació en l’escalada esportiva comença amb el 3º grau, que és quan has d'ajudar-te dels peus i de les mans per a progressar, fins al 9º grau, que és on avui en dia està el límit de l’escalada.

RUTA DE L'AIGUA: LES SÉNIES

 

Ruta d’un recorregut de 4 km i que discorre pel tram del Riu de Vilanova, on es troba gran part del patrimoni hidràulic del municipi, amb un total de 27 sénies, 13 pous i dues basses. Aquestes infraestructures agafaven l’aigua del riu i eren una ferramenta de subsistència per a moltes famílies vilanovines, en facilitar el cultiu de la terra.

CURSA DE MUNTANYA

 

La idea d’organitzar aquesta cursa de muntanya en la població de Vilanova d’Alcolea, va nàixer del Club de Muntanya Vilanova. Després de la primera edició, en 2008, ha continuat amb la intenció de complir una sèrie d’objectius previs, per al benefici del municipi, dels seus veïns i veïnes, així com de tots els visitats i participants d'aquesta.

Així, aquesta Cursa de Muntanya de Vilanova d’Alcolea, té unes finalitats:

CLUBS ESPORTIUS

 

Vilanova d’Alcolea és un municipi amb molta tradició esportiva i prova d’això és que, en un municipi de menys de 600 habitants, conviuen dos clubs esportius. Això si, de diferents disciplines. Aquests són: