#
117
0
Serveis
117

Festes

Ja disponible el programa de les Festes de Nadal 2017

 

S'apropa desembre i amb ell les Festes de Nadal de Vilanova d'Alcolea. I, degut a això, aquest any el municipi es prepara per a rebre un conjunt ampli d'esdeveniments i activitats per a tots els públics.

Ací deixem la programació:

 

Divendres 22 de desembre

18:30h.: Festival Nadalenc a càrrec de l'escola CRA Trescaire, al local polifuncional.

Dissabte 23 de desembre

11:00h.: Reunió de coordinació del Taller d'expressió corporal (FormaFAVA), a la Casa de la Cultura.

AGENDA

Aquest és l'espai on es mostraran totes les activitats i esdeveniments programats del municipi de Vilanova d'Alcolea. Només has de fer un clic al següent enllaç:

FESTA DE SANT ANTONI

 

La primera referència de la festa de Sant Antoni a les comarques de Castelló es remunta en el segle XIV, segons els documents del sínode del bisbe de Tortosa Francesc de Paholach, realitzat en 1311. Des de llavors, i al llarg de quasi set segles és indiscutible l’entitat religiosa d'aquesta festa cristiana o cristianitzada, que es situa baix l’advocacia de Sant Antoni Abad, popularment coneguda com a Sant Antoni del Porquet.

FESTES DE NADAL

 

Dins de l’Agenda 21 de la Cultura, les diferents associacions culturals de la població de Vilanova d’Alcolea, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzen una sèrie d’actes per a celebrar i gaudir d'aquestes dates tan senyalades, com són els dies de Nadal.

Naixen amb l’objectiu de fomentar la cooperació i participació de tots els veïns i veïnes de la localitat i perquè tots puguen gaudir d'aquestes Festes de Nadal, d’una forma cívica i col·lectiva.

 

FESTES PATRONALS

 

Les festes patronals de Vilanova d’Alcolea són en honor a Sant Bartomeu, durant l'última setmana del mes d’agost.

Són uns dies on es canvien els costums dels veïns i veïnes i es dóna un toc d’alegria i color al poble.

Les festes posen de manifest la nostra identitat, a la vegada que ens ajuda a fer poble i arrelar els nostres valors.

 

FESTES DELS JOVES (FESTES D'ABRIL)

 

Festes que es celebren durant el mes d’abril, en el període de les vacances de Pasqua.

Són organitzades per l’Associació de Joves “I Avant” de Vilanova d’Alcolea des de l’any 2005, i es componen de múltiples activitats com: campionats esportius, concurs de paelles, actuacions musicals, tallers formatius, eixides i excursions, etc.