#
112
0
Serveis
112

Medi ambient

Signada la petició per la declaració de tres arbres del municipi com a arbres d'interés turístic local

 

 

L'11 d'octubre es va aprovar la petició per la declaració com a arbres d'interés local al Margalló del Mas de Calaf , a l'Om del Calvari i a la Xopera del Flaó per les seues característiques paisatgístiques, històriques, culturals i socials.

 

AGENDA

Aquest és l'espai on es mostraran totes les activitats i esdeveniments programats del municipi de Vilanova d'Alcolea. Només has de fer un clic al següent enllaç:

OLIVERES MIL·LENÀRIES

 

Situades a la part Nord del terme de Vilanova, a les partides dels Hortals i en menys quantitat als “Cortijos de Bou” podem trobar aquests exemplars mil·lenaris amb gran valor sentimental i paisatgístic. Aquests monuments vius són un exemple de la importància que en temps passats va tindre l’olivera i el seu fruit, que generació darrere de generació ens han arribat fins als nostres dies.

PARATGES NATURALS, FONTS I POUS

 

FONTS

- La Font del Mas de Calaf

Situada en la partida “Mas de Calaf”. Es tracta d’un paratge molt bonic, en el qual es troba una de les millors fonts d’aigua natural i de molt bona qualitat, instal·lacions de barbacoa i una taules de pedra baix uns magnífics oms negres.

- La Font “dels Terrers”

ECOPARC

 

L'Ecoparc de Vilanova d’Alcolea naix amb la finalitat de promoure la reducció, la reutilització, el reciclatge i la valorització dels residus sòlits urbans.

UBICACIÓ: En la partida Clotassos.

HORARIS

HIVERN

Dilluns: TANCAT

Dimarts: 09h -14h

Dimecres: 09h – 14h

Dijous: 15h – 18h