#
121
0
Serveis
121

Salut

A punt el Mercadet Solidari 2017

 

Ja està a punt l'organització del Mercadet Solidari 2017. Aquest any serà el diumenge dia 24 de desembre, a la plaça Arnau de Vilanova, i romandrà obert en horari d'11:00h a 14:00h.

Per a aquesta edició del Mercadet Solidari es comptarà amb la participació de pràcticament totes les Associacions del poble i d'algunes iniciatives locals. A més, aquest any serà l'Associació Valenciana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica  (ADELA-CV) la beneficiària de les recaptacions. 

Etiquetes

Vilanova d'Alcolea, poble cardioprotegit

 

Vilanova d'Alcolea se suma al col·lectiu de municipis cardioprotegits, gràcies a Diputació de Castelló i al seu programa de prevenció de riscs cardiovasculars per a la província. 

Aquest programa pretén dotar als municipis de l'interior de la província de Castelló de desfibril·ladors semiautomàtics i de la formació necessària per als seus voluntaris, per a dotar-los així de l'autonomia i els coneixements suficients per a poder fer front a possibles emergències de risc vital.

Etiquetes

AGENDA

Aquest és l'espai on es mostraran totes les activitats i esdeveniments programats del municipi de Vilanova d'Alcolea. Només has de fer un clic al següent enllaç:

INICIATIVA VIOLETA

 

La Iniciativa Violeta és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball Social de l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea, i compta amb el suport de gran part de les Associacions i Col·lectius del municipi: 

URGÈNCIES

 

El servei d’urgències sanitàries es troba a Vall d’Alba.

Els telèfons de contacte són: 964390400 (Urgències), 964390402 (Personal Urgències).

AMBULATORI

 

L’ambulatori de Vilanova d’Alcolea, està ubicat en el carrer Calvari, número 19.

L’horari d’atenció és: Dilluns, Dimecres i Divendres de 12h a 14h. I els Dimarts i Dijous, de les 09h a les 14h.

Els serveis que s’ofereixen són: medicina familiar, infermeria i pediatria (dijous).

En cas de necessitat, es disposa de suport a l’Ambulatori de Benlloch i a Urgències en Vall d’Alba.

 

FARMÀCIA

 

La Farmàcia de Vilanova d’Alcolea es troba al Carrer Sta. Llúcia, número 4. Està gestionada per D. Otilia Rambla i Blanca Bellés.

 

L’horari de la Farmàcia és:

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 10h a 14h i de 18h a 20h.

Dijous de 10h a 15h.

Dissabtes de 10h a 14h.

El telèfon de contacte és: 964707297

 

ANIMALS DE COMPANYIA

 

Des de l’Ajuntament de Vilanova d’Alcolea, i d’acord amb la normativa de Protecció d’animals, es pretén iniciar diferents accions per al compliment d'aquesta i assegurar el benestar dels animals.

Per aquest motiu, es va activar en l’any 2007 el Registre censal d’animals de companyia i gossos potencialment perillosos de Vilanova d’Alcolea. I en l’actualitat s’està perfilant un conveni de col·laboració amb una Protectora d’Animals per al servei de Gestió d’animals de companyia perduts i abandonats.

SALUT PÚBLICA

 

A aquest apartat es donarà a conéixer tota la informació sobre els diferents centres de salut i farmàcies de guàrdia, els tràmits sanitaris que es puguen portar a terme, els dies internacionals importants en la salut, la sanitat animal i els esdeveniments que es van a realitzar des d'aquest Ajuntament, dins de l’àmbit de la salut pública.