#000000
1
0
Serveis
37

Clubs esportius

CLUBS ESPORTIUS

 

Vilanova d’Alcolea és un municipi amb molta tradició esportiva i prova d’això és que, en un municipi de menys de 600 habitants, conviuen dos clubs esportius. Això si, de diferents disciplines. Aquests són:

  • U.E. Vilanova: equip de futbol local, que milita en la 2ª regional, del Grup 1. L’equip de futbol, es va reactivar l’any 2015 després de més de 10 anys inactiu. Els membres de la Unió Esportiva, amb l’ajuda de l’Ajuntament, adequaren les instal·lacions esportives per a millorar la pràctica d'aquest esport. Convertint-se en un dels col·lectius que més seguidors arrossega, no sols en l'àmbit local sinó també en nivell de la categoria.

 

  • Club de Muntanya Vilanova: club esportiu que engloba a tots els aficionats a alguna modalitat d’esport de muntanya. El Club de Muntanya organitza activitats de múltiples disciplines: eixides a peu, curses de muntanya, eixides amb bicicletes, escalada, proves de Canicross, etc. Entre les activitats que organitzen, cal destacar la “Cursa de Muntanya” de Vilanova d’Alcolea, que el Club ve organitzant el dia 9 d’octubre, des de l’any 2007. Sent una de les cites consolidades en la pràctica d’aquest esport. I com a novetats, destaca la prova de Canicross, modalitat desconeguda en les nostres comarques i que el Club de Muntanya respecta i aposta per fomentar.