#000000
1
0
Serveis
107

Noticies

 

És gràcies a la concessió de les subvencions EMCORP (*1) i EMCORD (*2), de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació (SERVEF), que l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea podrà incloure al seu personal a quatre peons municipals més.

Aquestes subvencions de contractació, amb duració d'entre sis i set mesos, faran possible una millora en el…


El passat Ple ordinari es va aprovar la nova imatge corporativa de la institució municipal (Ajuntament).

Amb aquesta modificació, es pretén anar a la vanguarda del disseny actual, mostrant una imatge municipal més clara, senzilla i moderna, sempre mantenint la simbologia de l'escut heràldic tradicional -el qual estarà present en emblemes, espais i els…

 

 

L'11 d'octubre es va aprovar la petició per la declaració com a arbres d'interés local al Margalló del Mas de Calaf , a l'Om del Calvari i a la Xopera del Flaó per les seues característiques paisatgístiques, històriques, culturals i socials.

 

A més d'aquelles característiques…

 

L'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea ha rebut hui els llibres impresos.

Aquests llibres fan referència a l'estudi del municipi per tal d'avaluar els potencials recursos turístics que es dispose, amb la finalitat de posar-los en valor, a la vegada que fer una planificació de futur per tal de millorar el sector turístic a Vilanova d'Alcolea.

Vilanova d'Alcolea ha sigut un dels municipis on el CRIE (Centre Rural d'Informació Europea) ha volgut exposar la seua pròxima iniciativa; el Fòrum Ruralia.

 

La presentació del Fòrum Ruralia de cooperació territorial i participació ciutadana al medi rural, va tindre lloc ahir dijous 19 d'octubre a les 18:00h a la Casa de la Cultura.

Aquesta nova…

Aquest nou curs Vilanova d'Alcolea compta amb un nou monitor i un ampli conjunt d'activitats extraescolars de caràcter esportiu.

Aquestes activitats extraescolars agrupen alumnes des dels 3 anys fins als 15 anys i ofereixen als xiquets del municipi un entreteniment esportiu enfocat a jocs recreatius, jocs tradicionals i esports comuns com són; el bàdminton, el…

 

Vilanova d'Alcolea se suma al col·lectiu de municipis cardioprotegits, gràcies a Diputació de Castelló i al seu programa de prevenció de riscs cardiovasculars per a la província. 

Aquest programa pretén dotar als municipis de l'interior de la província de Castelló de desfibril·ladors semiautomàtics i de la formació necessària per als seus…

Com ja és tradició, el Club de Muntanya de Vilanova es prepara per a la seua cursa anual del 9 d'octubre, on, aquest any, a més del seu preciós recorregut pel terme rural de Vilanova, es corredors podran gaudir d'un servei nou: una torrada com a avituallament final de la carrera.

El Club de Muntanya ha volgut oferir aquest any serveis nous per tal d'incentivar a tots els…

Es tracta de dues ajudes econòmiques finançades conjuntament pel SERVEF i el Fons Social Europeu (FSE) per tal d'ocupar a joves del municipi sota càrrecs públics, per a així potenciar el desenvolupament local i també l'ocupabilitat dels joves residents, facilitant-los un treball fixe amb una durada de 12 mesos des de l'atorgament de la subvenció.

Gràcies a aquestes dues…

Amb 125 anys d'història al darrere, l'antic rellotge del campanar serà traslladat a l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea per a la seva exposició pública.

Gestionat per l'alcalde del municipi, Francisco Oller Capdevila, el rellotge ha sigut restaurat per tal de mantenir-lo intacte per a la…