#530437
2
0
Serveis
108

Naix la primera lliga de Canicross de Castelló

En l'acte van participar representants dels tres municipis implicats; per Borriol, assistiren Simón Francisco (Regidor de l'Ajuntament) i Salva Pallarés (President de l'Associació de caçadors "La Muntanya"). Del municipi de la Serra d'En Galceràn estigueren el Regidor Manuel Beltràn i el representant de l'Associació "Amics de la Muntanya", Raül Agut. Finalment, des de Vilanova d'Alcolea assistiren la Regidora Saray Martínez i Jordi Alcàcer, del "Club de Muntanya Vilanova".

La Lliga de Canicross Castelló naix amb l'objectiu de fomentar la pràctica d'una disciplina esportiva poc coneguda en les nostres comarques, que combina l'esport i el respecte per la natura i pels animals, representats per un dels millors amics de les persones: el gos.

Les proves de la lliga, seran un total de tres: començaràn a la localitat de Borriol el 22 d'Abril, continuaràn a Vilanova d'Alcolea el 17 de juny i finalitzaràn a la Serra d'en Galceràn el 5 d'agost. Aquestes es divideixen en quatre categories; masculina i femenina per a gossos de menys de 15 kg i masculina i femenina per a gossos de més de 15 kg, respectivament.

El preu d'inscripció per a cadascuna de les proves és el mateix (10€). Tota la informació per a les inscripcions de cada prova, es pot trobar en les respectives webs dels clubs organitzadors: Associació de Caçadors "La Muntanya", el Club de Muntanya Vilanova i el Club d'Esports de Muntanya de la Serra d'en Galceràn.

Etiquetes