Ajuntament de Vilanova d'Alcolea

Dilluns, Març 17, 2014 - 15:00
Marxa de Muntanya
La idea d'organitzar esta carrera de muntanya en la població de Vilanova d'Alcolea, va nàixer del Club de Muntanya Vilanova. Després de la primera edició, l'any 2008, ha continuat amb la intenció d'acomplir una sèrie d'objectius previs, per al benefici del municipi, dels seus veïns i veïnes, així com de tots els visitants i participants de la mateixa.

 Així està "La Marxa de Muntanya de Vilanova d'Alcolea", pretén entre les seues finalitats:

 - Promocionar i recuperar per a la població de Vilanova una activitat esportiva que feia molt de temps que no es realitzava en el municipi; com són les curses de muntanya.

 - Fomentar amb la realització d'aquest tipus d'activitats esportives, una preocupació per la salut i una millora dels hàbits saludables entre tots els participants. I indirectament entre la ciutadania de Vilanova d'Alcolea en general i entre els més menuts en particular, com a espectadors d'aquest esdeveniments esportius.

- La posada en valor del municipi de Vilanova d'Alcolea, i concretament del seu terme. Ja que els participants i visitants podran gaudir d'alguns paratges naturals d'espectacular bellesa, potenciant d'aquesta manera un dels actius principals que posseeix la localitat.

 

La Marxa de Muntanya de Vilanova d'Alcolea, es tracta d'una cursa de mitja marató que es realitzarà durant la primera quinzena del mes d'octubre ( el dia 9 d'octubre) i consta d'uns 19 quilòmetres de recorregut, que es desenvolupen pel terme de Vilanova d'Alcolea, recorrent alguns paratges de gran importància paisatgística com la Font de Calaf, la Via Augusta, l'antiga estació romana Ildum,...

 

La cursa estarà dividida en diferents categories, com ara: la categoria Veterans, la categoria Sènior i la categoria Junior, tant en categoria masculina com femenina, amb trofeu per a cadascuna de les categories. A banda, està previst realitzar una categoria especial, Esportistes Locals, per a premiar i potenciar l'esport entre els veïns i veïnes del municipi de Vilanova d'Alcolea.

 

Tota la informació la trobareu al Blog del Club de Muntanya de Vilanova: ENLLAÇ

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

 

IMATGES PER AL RECORD

Site developed with Drupal