Ajuntament de Vilanova d'Alcolea

Divendres, Març 14, 2014 - 12:00
Mercadet Solidari

Es tracta d'una iniciativa proposada en el sé de l'Agenda 21 de la Cultura durant l'any 2011. La qual compta amb el suport de les diferents associacions locals i el recolzament de l'Ajuntament representat per la seva regidoria de Serveis Socials. A més de la col·laboració dels comerços locals i persones a títol individual. El 

MERCADET SOLIDARI de Vilanova d'Alcolea sol organitzar-se el diumenge abans del 25 de desembre i transforma la Plaça Arnau de Vilanova en un espai on es proposaran diferents alternatives per tal de vehicular i dinamitzar les inquietuds solidàries de la comunitat local i, molt especialment, les dels nens i nenes.

Així en el mercadet es pot trobar productes elaborats artesanalment per els veïns i veïnes de Vilanova d’Alcolea, com ara: elements de bijuteria, dolços, sabó casolà, brotxes, llibres de segona mà, objectes decoratius nadalencs, gravats de vidre, articles elaborats amb material de reciclatge,... I una paradeta destinada a la Cistella Solidària; composta de prodcutes cedits pels comerços locals i que és sortejarà al finalitzar el Mercadet.

A més, el Mercadet compta amb:

  • Un punt d’informació utilitzat pel col·lectiu a qui anava destinada la recaptació. De moment han sigut 3 els col·lectius elegits: Creu Roja, l'Associació d'Esclerosi Múltiple de Castelló i l'Associació Provincial d'Alzheimer.
  • Tallers infantils nadalencas per als més menuts
  • La Paradeta de Menjar Solidari: on es recolliran aquells donatius en forma de menjar. Bé en format “1 Kilo de...” o bé en el format “1 litre de...”, i tot el material recollit es destinarà als Serveis Socials de l'Ajuntament, per a repartir entre les families més necessitades.
  • La Paradeta de les Joguines Solidàries: on s'arreplegaran totes aquelles joguines que tot i no tindre ús algun actualment, són òptimes per a ser reutilitzades, podent fer feliç a aquells nens i nenes que no tenen opció alguna per a jugar-hi. Tot el material recollit, passarà a tutela dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea, per a donar-li el destí adequat.
  • La Paradeta del Material Didàctic: plantejada amb la finalitat d'aglutinar tot aquell material didàctic i escolar que no se li dona utilitat. Material que pot anar des de llibres de lectura, llibretes sense ús, bolígrafs, llapisseres, gomes, … Material que serà destinat als Serveis Socials de l'Ajuntament, o a la Parròquia que col·labora amb projectes educatius.

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

 

IMATGES PER AL RECORD

Site developed with Drupal