Ajuntament de Vilanova d'Alcolea

Projecte Vilanova sense Fils

Vilanova d’Alcolea ja s’encontra dins de la xarxa Güifi-Net. Després de finalitzar la instal•lació de la infraestructura necessària per a iniciar el projecte "Vilanova Sense Fils", amb la qual el municipi i sobretot els veïns i veïnes de Vilanova que són usuaris fan possible dita xarxa.

Ja que “Vilanova sense Fils” i Güifi-Net són projectes col•laboratius organitzats horitzontalment que aplega i és basa en persones individuals, col•lectius, empreses, administracions i universitats. És obert i, per tant, tothom hi pot participar en igualtat de condicions.

Per aquest motiu, els usuaris de guifi.net són qui construeixen una xarxa de telecomunicacions ciutadana, això és una xarxa que és propietat de tots els qui en formem part.
Dins d’aquest usuaris es troba l’Ajuntament, que és qui ofereix la connexió a Internet gratuïta però limitada. Limitada a la descarrega d’arxius mitjançant programes P2P, com ara Emule, Ares,... Al acaparar tot el ample de banda disponible, aquest programes són contraris a la política de compartir que te el projecte “sense fils”.

Tots els veïns i veïnes interessats en formar part d'aquest projecte “Vilanova sense Fils” dins de Güifi-Net de creació d'una xarxa lliure, amb la possibilitat d'accés a Internet gratuït, poden passar per l’Ajuntament per a rebre informació sobre la instal•lació necessària de cada usuari i l’obligació d’inscriure's en el registre municipal.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

 

IMATGES PER AL RECORD

Site developed with Drupal