Ajuntament de Vilanova d'Alcolea

Salutació de l'alcalde

Apreciats veïns i veïnes, Internet s’ha configurat com una ferramenta plena de possibilitats. I la Corporació que presideixo no es pot quedar enrere en aquesta nova dinàmica en la que la informació, la participació i la modernitat són el camí que marcarà el futur de la nostra societat.

Per això vos presentem la nova pàgina web de l'Ajuntament de Vilanova d’Alcolea. Volem que aquest siga un lloc de trobada de tots els veïns i veïnes d’aquest municipi, així com de totes aquelles persones que tinguen interès a visitar-nos o que essent fills del nostre poble es troben lluny per motius familiars o de treball.

Des d'aquest lloc es podran consultar els acords adoptats per la corporació, així com descarregar-se models i formularis per a la realització de diferents tràmits administratius, convertint-se en un xicotet Ajuntament virtual. Volem així mateix que aquesta pàgina aplegue a ser un instrument de participació popular en el dia a dia de l'Ajuntament. Per si calgués l'Ajuntament està planificant cursos de formació per als ciutadans i ciutadanes vilanovins de forma que les possibilitats siguen equitatives i no es produeixi cap fractura digital en la nostra xicoteta però dinàmica societat.

Espere que aquesta nova web facilite l'ús de les noves tecnologies i aprope l'Administració municipal a tots i totes.

Rebau una cordial salutació.

 

El vostre Alcalde, en Francisco Oller Capdevila.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

 

IMATGES PER AL RECORD

Site developed with Drupal