Ajuntament de Vilanova d'Alcolea

Divendres, Març 3, 2017 - 10:00
Entrega del premi al projecte guanyador per a l'adequació del Planet
Ahir va tindre lloc l'acte d'entrega en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló del premi al projecte guanyador per a l'adequació del Planet (plaça de l'església) de Vilanova d'Alcolea.

Durant la jornada matutina, l'Alcalde Francisco Oller i el regidor d'Urbanisme Rogelio Belles, van comunicar a l'alumnat de Paisatgisme de l'EASD de Castelló, el resultat del concurs de projectes per a la rehabilitació de l'espai del Planet.

Els representants municipals van fer una breu explicació a tots els alumnes presents sobre la iniciacitva municipal de adequació de l'espai i la relació de la mateixa amb el festival FAVA365. Informant als alumnes que  les propostes presentades eren molt interessants, tot i que en totes era necessari fer modificacions.

Una vegada feta aquesta puntualització es va procedir a fer públic la fallada del concurs, sent Marta Queralt Oreo la guanyadora amb el projecte "Jardí vertical", procedint a fer-li entrega del premi del concurs; una càmera fotogràfica. A banda Marta realitzarà les pràctiques formatives cooridnant el projecte de rehabilitació conjuntament amb l'arquitecta municipal, Cristina Pais Delgado.

Tan els representants municipals com els representants de l'EASD van mostrar la satisifacció d'aquest primer episodi colaboratiu entre ambdues institucions, emplçant-se de donar continuitat a aquesta col·laboració en episodis futurs. 

 

 

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

 

IMATGES PER AL RECORD

Site developed with Drupal