#000000
1
0
Serveis
107

Noticies

Vilanova d'Alcolea ha sigut un dels municipis on el CRIE (Centre Rural d'Informació Europea) ha volgut exposar la seua pròxima iniciativa; el Fòrum Ruralia.

 

La presentació del Fòrum Ruralia de cooperació territorial i participació ciutadana al medi rural, va tindre lloc ahir dijous 19 d'octubre a les 18:00h a la Casa de la Cultura.

Aquesta nova…

Aquest nou curs Vilanova d'Alcolea compta amb un nou monitor i un ampli conjunt d'activitats extraescolars de caràcter esportiu.

Aquestes activitats extraescolars agrupen alumnes des dels 3 anys fins als 15 anys i ofereixen als xiquets del municipi un entreteniment esportiu enfocat a jocs recreatius, jocs tradicionals i esports comuns com són; el bàdminton, el…

 

Vilanova d'Alcolea se suma al col·lectiu de municipis cardioprotegits, gràcies a Diputació de Castelló i al seu programa de prevenció de riscs cardiovasculars per a la província. 

Aquest programa pretén dotar als municipis de l'interior de la província de Castelló de desfibril·ladors semiautomàtics i de la formació necessària per als seus…

Com ja és tradició, el Club de Muntanya de Vilanova es prepara per a la seua cursa anual del 9 d'octubre, on, aquest any, a més del seu preciós recorregut pel terme rural de Vilanova, es corredors podran gaudir d'un servei nou: una torrada com a avituallament final de la carrera.

El Club de Muntanya ha volgut oferir aquest any serveis nous per tal d'incentivar a tots els…

Es tracta de dues ajudes econòmiques finançades conjuntament pel SERVEF i el Fons Social Europeu (FSE) per tal d'ocupar a joves del municipi sota càrrecs públics, per a així potenciar el desenvolupament local i també l'ocupabilitat dels joves residents, facilitant-los un treball fixe amb una durada de 12 mesos des de l'atorgament de la subvenció.

Gràcies a aquestes dues…

Amb 125 anys d'història al darrere, l'antic rellotge del campanar serà traslladat a l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea per a la seva exposició pública.

Gestionat per l'alcalde del municipi, Francisco Oller Capdevila, el rellotge ha sigut restaurat per tal de mantenir-lo intacte per a la…

Vilanova d'Alcolea forma part d'aquest projecte gràcies a la iniciativa cultural FAVA365 (Festival de les Arts de Vilanova d'Alcolea). Desprès de la presència a Mèxic de dos dels representants del FAVA365, en motiu de la presentació de la seva iniciativa cultural i educativa al II Congrés Internacional de Intervenció Educativa, és ara el nostre municipi l'encarregat de rebre a les companyes…

Aquesta mostreta folklòrica era part de la programació de l'Estiu Cultural patrocinat per l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea i es formava en qualitat d'intercanvi musical i artístic, culminant amb l'actuació del Grup de Danses 'La Murà' al municipi de Cabanes el vinent dissabte 05 d'agost.

Per a més informació consulteu la pàgina de Facebook del Grup de Danses 'La Murà':

Isabel Vilarrocha, promotora de l'experimentació i divulgació artística amb el projecte 'La Finestra',  va ser l'encarregada de dur a terme aquest taller infantil a les 11:00h del dimarts a la Casa de la Cultura. 

El taller va comprendre un conjunt d'activitats interactives per donar vida a la imaginació dels xiquets i xiquetes del municipi.

Aquesta és una…

Amb una durada de dues jornades, els joves participants en el Festival 'Cortometrando' de la Diputació de Castelló van emprendre el projecte de curtmetratge sobre Vilanova d'Alcolea el passat dilluns.

Es tracta d'una iniciativa pública per potenciar i donar visibilitat a alguns pobles d'interior de la província de Castelló, com a iniciativa turística i artística.

Ahir…