#000000
1
0
Serveis
107

Noticies


Ja ha finalitzat el procés d'obra per la urbanització del carrer Les Eres.

Aquestes obres d'urbanització, que han sigut possibles gràcies al "Plan provincial de obras y servicios de la Diputación de Castellón para el ejercicio 2017" ("Plan 135"), han fet possible una millora en la qualitat de l'estat…

 

Ja està a punt l'organització del Mercadet Solidari 2017. Aquest any serà el diumenge dia 24 de desembre, a la plaça Arnau de Vilanova, i romandrà obert en horari d'11:00h a 14:00h.

Per a aquesta edició del Mercadet Solidari es comptarà amb la participació de pràcticament totes les Associacions del poble i d'algunes iniciatives locals.…


El Planet de l'església compta ja amb el disseny del passadís central, prolongació del passadís interior del recinte. 


Segueixen en marxa les obres del Planet, deixant finalitzades algunes fases de l'obra com el passadís central. Prompte podrem veure acabada l'adequació.

Per a saber més informació respecte a la resta de…

 

S'apropa desembre i amb ell les Festes de Nadal de Vilanova d'Alcolea. I, degut a això, aquest any el municipi es prepara per a rebre un conjunt ampli d'esdeveniments i activitats per a tots els públics.

Ací deixem la programació:

 


Divendres 22 de desembre

18:30h.: Festival Nadalenc a…


Vilanova d'Alcolea comptarà a partir d'ara amb una rampa d'accés a la seu de l'Ajuntament.

Sota la necessitat de condicionar els espais municipals a persones amb minusvalía o amb dificultats de mobilitat, l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea ha apostat per convertir l'escaló d'entrada de l'Ajuntament en una rampa d'accés.
Així, els veïns i veïnes…


Aquest dilluns han començat les obres per l'adequació del Planet de l'església.

Aquestes obres afectaran al sòl del Planet, això sí, mantenint l'estètica tradicional de l'Església:

1. Es canviarà el sòl de pedra amb relleu actual per un adoquí en color beige.

2. S'igualarà, a l'altura de l'…


La setmana passada es van posar en marxa les obres per la urbanització del carrer Les Eres de Vilanova d'Alcolea.

Aquestes obres han sigut possibles gràcies a la inclusió de Vilanova al "Plan provincial de obras y servicios de la Diputación de Castellón para el ejercicio 2017" ("Plan 135").…

 

És gràcies a la concessió de les subvencions EMCORP (*1) i EMCORD (*2), de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació (SERVEF), que l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea podrà incloure al seu personal a quatre peons municipals més.

Aquestes subvencions de contractació, amb duració d'entre sis i set mesos, faran possible una millora en el…


El passat Ple ordinari es va aprovar la nova imatge corporativa de la institució municipal (Ajuntament).

Amb aquesta modificació, es pretén anar a la vanguarda del disseny actual, mostrant una imatge municipal més clara, senzilla i moderna, sempre mantenint la simbologia de l'escut heràldic tradicional -el qual estarà present en emblemes, espais i els…

 

 

L'11 d'octubre es va aprovar la petició per la declaració com a arbres d'interés local al Margalló del Mas de Calaf , a l'Om del Calvari i a la Xopera del Flaó per les seues característiques paisatgístiques, històriques, culturals i socials.

 

A més d'aquelles característiques…