#530437
2
0
Serveis
108

Noticies

 

Ja està a punt l'organització del Mercadet Solidari 2017. Aquest any serà el diumenge dia 24 de desembre, a la plaça Arnau de Vilanova, i romandrà obert en horari d'11:00h a 14:00h.

Per a aquesta edició del Mercadet Solidari es comptarà amb la participació de pràcticament totes les Associacions del poble i d'algunes iniciatives locals.…

 

S'apropa desembre i amb ell les Festes de Nadal de Vilanova d'Alcolea. I, degut a això, aquest any el municipi es prepara per a rebre un conjunt ampli d'esdeveniments i activitats per a tots els públics.

Ací deixem la programació:

 


Divendres 22 de desembre

18:30h.: Festival Nadalenc a…

 

 

L'11 d'octubre es va aprovar la petició per la declaració com a arbres d'interés local al Margalló del Mas de Calaf , a l'Om del Calvari i a la Xopera del Flaó per les seues característiques paisatgístiques, històriques, culturals i socials.

 

A més d'aquelles característiques…

 

L'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea ha rebut hui els llibres impresos.

Aquests llibres fan referència a l'estudi del municipi per tal d'avaluar els potencials recursos turístics que es dispose, amb la finalitat de posar-los en valor, a la vegada que fer una planificació de futur per tal de millorar el sector turístic a Vilanova d'Alcolea.

 

Vilanova d'Alcolea se suma al col·lectiu de municipis cardioprotegits, gràcies a Diputació de Castelló i al seu programa de prevenció de riscs cardiovasculars per a la província. 

Aquest programa pretén dotar als municipis de l'interior de la província de Castelló de desfibril·ladors semiautomàtics i de la formació necessària per als seus…

Com ja és tradició, el Club de Muntanya de Vilanova es prepara per a la seua cursa anual del 9 d'octubre, on, aquest any, a més del seu preciós recorregut pel terme rural de Vilanova, es corredors podran gaudir d'un servei nou: una torrada com a avituallament final de la carrera.

El Club de Muntanya ha volgut oferir aquest any serveis nous per tal d'incentivar a tots els…

Amb 125 anys d'història al darrere, l'antic rellotge del campanar serà traslladat a l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea per a la seva exposició pública.

Gestionat per l'alcalde del municipi, Francisco Oller Capdevila, el rellotge ha sigut restaurat per tal de mantenir-lo intacte per a la…

Vilanova d'Alcolea forma part d'aquest projecte gràcies a la iniciativa cultural FAVA365 (Festival de les Arts de Vilanova d'Alcolea). Desprès de la presència a Mèxic de dos dels representants del FAVA365, en motiu de la presentació de la seva iniciativa cultural i educativa al II Congrés Internacional de Intervenció Educativa, és ara el nostre municipi l'encarregat de rebre a les companyes…

Aquesta mostreta folklòrica era part de la programació de l'Estiu Cultural patrocinat per l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea i es formava en qualitat d'intercanvi musical i artístic, culminant amb l'actuació del Grup de Danses 'La Murà' al municipi de Cabanes el vinent dissabte 05 d'agost.

Per a més informació consulteu la pàgina de Facebook del Grup de Danses 'La Murà':

Amb una durada de dues jornades, els joves participants en el Festival 'Cortometrando' de la Diputació de Castelló van emprendre el projecte de curtmetratge sobre Vilanova d'Alcolea el passat dilluns.

Es tracta d'una iniciativa pública per potenciar i donar visibilitat a alguns pobles d'interior de la província de Castelló, com a iniciativa turística i artística.

Ahir…